Sanoma Media lanceert een nieuw abonnementenmodel. Op de site allesmag.nl kunnen lezers een prepaidtegoed kopen, waarmee ze abonnementen op diverse tijdschriften kunnen nemen. Maandelijks kan worden geswitcht naar andere bladen van Sanoma Media.

De bladen die via dit AllesMag abonnement worden gekocht, zijn goedkoper dan de losse verkoopprijs, maar duurder dan de stuksprijs bij een abonnement. Een nummer van Flair of Viva kost los €2,45, bij AllesMag €2,40 en bij een abonnement via Zester €1,50. Een los nummer van Beau Monde kost los €4,95, bij AllesMag €4,60 en bij Zester € 3,13.

Momenteel worden oud-abonnees benaderd om dit flexibele abonnement uit te proberen. Sanoma Media heeft tijdelijk een speciale actie om lezers over de streep te trekken. Als ze een account aanmaken en een prepaidtegoed aanschaffen, krijgen ze €25 en twee tijdschriften cadeau. Binnen AllesMag vallen 50 titels van Sanoma Media binnen de categorieën Vrouwen, Mannen, Kids, Gezin, Wonen en Hobby.

Lees de uitgebreide update Sanoma Media werft honderden flexibele abonnees met een toelichting door Rémy Kluizenaar, Manager Consumer & Trade marketing.