Creatie van HTML-content en apps voor mobiel


Creatie van HTML-content en apps voor mobiel

Tijdens een keynote-sessie, onder leiding van chief technology officer Kevin Lynch, heeft Adobe de beschikbaarheid bekend gemaakt van Edge Tools & Services.

Adobe heeft tijdens het ‘Create the Web’ evenement een aantal innovatieve tools en diensten gepresenteerd die designers en ontwikkelaars helpen om eenvoudiger websites, digitale content en mobiele apps te creëren. Hierbij worden zij ondersteund door de laatste web-technologieën, zoals HTML5, CSS3 en JavaScript.

Adobe Edge Animate 1.0 bevat nieuwe tools en diensten; rijke ervaring voor meerdere browsers. Edge Animate is een hit gebleken door de ruim half miljoen preview downloads en zal gratis verkrijgbaar zijn, om webdesigners te stimuleren om de interactieve mogelijkheden van het web te gebruiken. Edge Animate en de andere Edge Tools zijn overigens direct beschikbaar bij een lidmaatschap van Adobe Creative Cloud. Adobe Creative Cloud is een hub voor het maken, delen en leveren van creatieve opdrachten.

Websites, digitale content en mobiele apps
“We zijn verheugd om een krachtige nieuwe set van HTML5 tools aan te kunnen bieden aan webdesigners en -ontwikkelaars. We kunnen niet wachten om de prachtige websites, digitale content en mobiele apps die zij hiermee gaan creëren te aanschouwen”, zegt Derk-Jan Brand, Managing Director Benelux bij Adobe. “Het is onze passie om creatieve professionals in staat te stellen alles te kunnen doen wat zij willen met web-technologieën. Dat is de reden waarom wij bijdragen aan het web-platform en de Edge Tools & Services gratis beschikbaar maken, inclusief de eerste release van Edge Animate.”

Adobe luidt nieuw tijdperk in met tools en diensten voor het moderne web. Adobe Edge omvat intuïtieve, taakgerichte tools en diensten die zowel alleenstaand, gezamenlijk en met andere tools werken. Edge Tools & Services zijn een aanvulling op Adobe Dreamweaver CS6. 
DELEN
twitter linkedin email

Reacties 3

Reageer


no image
     
Naam  Verplicht  
Email  Verplicht
 
Website
 

Inschrijven nieuwsbrief

MEDIAFACTS APP

Media facts
U heeft een verkeerd email of wachtwoord ingevoerd
 
Wachtwoord vergeten
Als u het wachtwoord bent vergeten klik dan hier
 
Niet eerder ingelogd / gebruikersnaam vergeten
Als u uw gebruikersnaam bent vergeten of niet eerder bent ingelogd klik dan hier
Gesloten items
 
U moet inloggen om vergrendelde inhoud te kunnen bekijken of u kunt zich hier inschrijven / registreren.
 
Sluiten